Однак найкориснішою для здоров'я назвали рожеву гімалайську сіль, повідомляє портал Food News. Її видобувають в передгір'ях Гімалаїв, а також в регіоні Пенджаб (Пакистан). До складу рожевої солі, крім натрію, входять йод, залізо, калій, кальцій, магній. Вона не піддається промисловій обробці, тому є найчистішою.8 вер. 2020 р.
Яку сіль краще вживати?
Гімалайська сіль Багато фахівців називають сіль з Гімалаїв джерелом здоров'я. Тому для вживання рекомендується саме ця сіль. Крім того, вона цілком доступна і коштує не надто дорого. Кеш
Як правильно вживати йодовану сіль?
Вживати йодовану сіль потрібно в такій самій кількості, як і звичайну. Достатньо щодня вживати разом з їжею 5-6 грамів такої солі.
Яка сіль не підходить для консервації?
Сіль, йодовану йодидом калію використовувати не можна.
Кухонна, морська чи йодована: Як вибрати сіль для консервації
Йодована сіль не придатна для зимових заготівель. Так вважали раніше. … "Одна з причин використовувати сіль великого або середнього помелу полягає в тому, що саме на неї орієнтовані всі …