Як зробити густе варення з смородини?
Рецепт приготування густого варення зі смородини:
- Викладіть ягоди в каструлю, засипте цукром і перемішайте.
- Поставте на слабкий вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння. Потім варите на середньому вогні, продовжуючи помішувати, ще 5 хвилин.
- У процесі приготування знімайте з варення пінку.
- Смачного!
Що приготувати з чорної смородини на зиму?
У рецептах можна використовувати як чорну, так і червону смородину в залежності від ваших уподобань.
- Джем-желе зі смородини з желатином
- Компот зі смородини
- Варення зі смородини
- Наливка зі смородини
- Смородина перетерта на зиму без варіння
Як перебрати чорну смородину?
Перетерта з цукром чорна смородина Перекласти її в сито й дати стекти зайвій воді. Подрібнити ягоди блендером або м'ясорубкою в однорідне пюре. У протерту масу додати цукор і ретельно перемішати. Залишити смородину до повного розчинення цукру на добу, при цьому на ніч прибрати у холодильник.
Желе з чорної смородини – 8 простих рецептів на зиму з …
Дві чудові, смачні і дуже корисні ягоди з’єдналися в ніжному повітряному желе, яке поєднує в собі неймовірний аромат і незвичайний, кисло-солодкий смак. Такий десерт не раз нагадає вам про яскравому соковитому літо, а наситить ваш організм корисними вітамінами та мікроелементами. …