Повидло можна зберігати рік. На 1 кг яблук — 200 мл води. Нарізати яблука на шматочки, залити водою і варити 10-15 хвилин, безперервно помішуючи, потім протерти через сито. Отримане пюре варити, доки добре не загусне, стежити, щоби не пригоріло.28 серп. 2022 р.
Як закрити яблучне пюре без цукру?
Заглибним блендером пюруйте яблука (або перетріть їх через сито). Коли маса стане однорідною, додайте половину чайної ложки лимонної кислоти. Перемішайте, закрийте кришкою каструлю і поваріть ще пару хвилин. Розлийте пюре в стерилізовані банки, закатайте кришками і переверніть дном догори.
Що можна зробити з яблук в домашніх умовах?
Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем. Яблука можуть бути одним з інгредієнтів у салаті, рагу та форшмаці.
Як зробити густе повидло з яблук?
Яблука порізати дольками, влити воду і варити від закипання 20 хв. Додати 1,5 кг цукру і варити ще 20 хв, можна змолоти блендером для більшої однорідності. Додати решту цукру і варити від закипання ще 20 хв. Усе, густе і смачне повидло готове!
Рецепти смачних і корисних заготовок з яблук на зиму
Варення часточками «Янтарне» Компоти З шипшиною і лимоном З апельсином без стерилізації Смачні заготовки з яблук Яблука в сиропі винограду Яблучний мармелад Пюре яблучно-грушеве Індійський соус «Чатні» Сушіння яблук в духовці Варення з яблук Для варення …