Традиційний рецепт варення: на 1 кілограм полуниці потрібно 500-600 грам цукру в залежності від солодкості самої ягоди. Щоб варення не втратило колір, а ягоди не розварилися – важливо не варити ягоди, а тільки довести до кипіння. Спосіб приготування: Залийте ягоди прохолодною водою і дайте полежати одну-дві хвилини.3 черв. 2021 р.
Як зробити густе варення з полуниці?
На 1кг полуниці 1 кг цукру. Засипати половиною цукру ягоди,пустить сік поставити на плиту,коли цукор розчинеться додати решту цукру,після закіпання варити 5 хв,відставити. Варити в 3 прийоми. Вареня ніколи не закатую: накриваю вистигле варення пергаментом…
Скільки часу варити варення з полуниці?
Акуратно струсити полуницю з цукром, залишити на 5-6 годин (за цей час полуниця дасть сік). Банки і металеві кришки вимити, простерилізувати. Поставити каструлю на невеликий вогонь, довести до кипіння. Варити полуничне варення 7-10 хвилин на невеликому вогні. Кеш
Як приготувати полуничне варення?
Полуницю перебрати, промити, видалити "хвостики", перебити ягоди блендером або пропустити через м'ясорубку. Потім протерти полуницю через сито, всипати цукор і перемішати. Вилити масу в каструлю, поставити на вогонь і варити, помішуючи, 5 хвилин. Видавити сік лимона і варити на маленькому вогні ще 20 хвилин. Кеш
8 Найсмачніших рецептів ᐈ як варити варення з …
Щоб приготувати повидло (джем) з полуниць на зиму, яке буде максимально густим і з цілими ягодами, слід дотримуватися всіх рекомендації і запастися терпінням, тоді покроковий рецепт допоможе створити ароматну солодкість. З інгредієнтів потрібні щільні ягоди, які не встигли перезріти і …