Брюссельську капусту варять у киплячій підсоленій воді. Для свіжих качанів час приготування не повинен перевищувати 7 хвилин, а для заморожених – не довше 12 хвилин після закипання. Якщо переварите, капуста втратить свою користь.3 бер. 2018 р.
Скільки тушити свіжу капусту?
У казані з розігрітою олією обсмажити цибулю, потім томатну пасту і додати капусту. Трохи обсмажити її, перемішуючи з томатом і цибулею, додати півтори склянки гарячої води. Коли маса закипить, знизити вогонь і тушкувати капусту до м'якості. Це займе 30-40 хвилин.
Як правильно зварити цвітну капусту?
Цвітну капусту готувати неймовірно просто, потрібно лише розібрати на суцвіття, опустити в киплячу воду і відварити 10 хвилин. З звареної капусти можна готувати легкі салати або подавати її як гарнір.
Як правильно смажити капусту?
Усе, що потрібно, – нарізати дрібними смужками чи пошаткувати на терці овоч, перекласти на розігріту пательню, додати рослинної олії й тушкувати на повільному вогні 15-20 хвилин. Враховуйте, що в процесі приготування капуста осяде, тому сміливо насипайте її в пательню з гіркою.
Як варити цвітну капусту – Вести Еда
Пароварка – найкращий спосіб зварити смачну свіжу цвітну капусту для гарніру або дитячого пюре. При такому способі приготування м’якуш не контактує з водою і не утворюється овочевий бульйон, куди йде смак овочів. Для приготування розділіть виделок на суцвіття, розподіліть …