Як готувати підливу без м’яса?
Спосіб приготування:
- Розтопити масло на пательні.
- Додати борошно. Готувати до однорідності, помішуючи.
- Додати томатну пасту, перемішати.
- Налити воду, перемішати.
- Додати спеції, перемішати. Довести до кипіння, після чого готувати до загустіння.
- Додати сметану та довести до кипіння.
Кеш
Як правильно приготувати підливу з м ясом?
М'ясо нарізати невеликими шматочками й обсмажити на олії у посудині з товстим дном. Овочі нарізати будь-якими шматочками, додати їх до м'яса та обсмажити. Влити у посудину воду, щоб вона покрила м'ясо, та тушкувати його до готовності. Потім додати томатну пасту й тушкувати ще 10 хвилин. Кеш
Як зробити підливу без грудочок?
Спосіб №2. Цей спосіб схожий на перший, але в цьому випадку я додаю в підливу борошно для густоти. До обсмаженої до золотистого кольору цибулі я додаю столову ложку борошна і обсмажую борошно з цибулею кілька хвилин. Потім виливаю на сковороду суміш із сметани (або вершків), томатної пасти та води.
Підлива до риби: рецепти смачних різноманітних підлив
Ну, а тепер другий універсальний рецепт, який точно більше підійде до білої риби. Не зраджуючи традиціям, починаємо з інгредієнтів: 1. томатний сік – 2 ст. (500 мл); 2. пшеничне борошно – 2 ст. л. (Без верху); 3. вершкове масло – 60 г; 4. цукор – 1 ч. л .; 5. сіль, перець – за смаком. Спосіб …