Як варити ріпу?
Ріпу почистити, помити, нарізати кубиками, викласти до цибулі та залити бульйоном. Бульйон довести до кипіння і варити ріпу на повільному вогні під кришкою 30 хв. Закласти квасолю (без рідини), перемішати і прогрівати бл. 5 хв.
Що робити з ріпою?
У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля. Втім, у Європі ж ріпа залишається досить популярною і сьогодні.
Скільки потрібно варити ріпу?
Взяти каструлю, налити в неї воду і скласти нарізану ріпу. Додати сіль. Поставити середній вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і варити протягом години до м'якості.
Страви з ріпи. Рецепти швидко і смачно, корисні і прості
Оскільки ріпу вживають сиром, в тушкованому, вареному, хлопець, смаженому вигляді, а також як, соління, мариновану і …