Як зробити зі шматка м'яса фарш

Як м'ясо перетворити на фарш?

Щоб приготувати фарш, потрібно подрібнити м'ясо до однорідної консистенції. Можна робити її різною: для одних страв грубішою, а для інших ніжною, майже як пюре. Подрібнювати можна не тільки сире філе, а й відварене або тушковане — наприклад, якщо воно потрібне для начинки пирога.

Як зробити фарш із м'яса без м'ясорубки?

Щоб приготувати фарш без м'ясорубки, знадобиться тертка. Заморозьте філе, потім натріть його на тертку. Виходить чудовий м'ясний фарш! Успіхів!

Related Post

Перець сильно витягнувсяПерець сильно витягнувся

Якщо розсада переросла і головний корінь сильно витягнувся, під час пікірування його прищипують (підрізають). В інших випадках травмування коріння невиправдане, перець через це повільніше ростиме. Після пікірування бажано тримати розсаду

Причини, чому корова відмовляється віддавати молоко та як це виправитиПричини, чому корова відмовляється віддавати молоко та як це виправити

Зміст:1 Чому корова відмовляється віддавати молоко?2 Стрес та погані умови утримання3 Здоров’я тварини та харчування4 Умови доїння та процес доїння Корова – це одна з найцінніших тварин для сільськогосподарської галузі.

Чим відлити троянди після зимиЧим відлити троянди після зими

Повністю позбавитися від нього дозволяється після повного прогріву землі на глибину 1/2 штику лопати. Протягом перших 7-10 днів після зняття радять затінювати кущі агроволокном, садовими тентами або спеціальною плівкою. Коли