Як зварити варення щоб було густе?
Для того, щоб зробити рідке варення більш густим, можна додати в нього крохмаль. Однак більш простим способом буде додавання манної каші. Пара ложок манної крупи, доданих в варення під час приготування – може загустити продукт, не змінюючи при цьому його смак і зовнішній вигляд.
Як згустити варення на зиму?
Корисні поради для густоти варення Це перетертий аґрус, смородинове або яблучне пюре. Плоди для варення треба збирати в суху та теплу погоду. Особливо це важливо у випадку з ягодами, оскільки під час дощів вони додатково насичуються вологою, і на уварювання варення потрібно більше часу. Кеш
Як зробити желе в домашніх умовах?
Желатин залийте водою і почекайте, доки він розбухне, після чого додайте желатин до жовтків. Поставте суміш на невеликий вогонь та прогрійте до загустіння. У формочки для желе викладіть шматочки фруктів або ягід, зверху вилийте желе. Поставте желе на кілька годин в холодильник до повного загустіння.
Желирующий сахар,желирующий сахар +в домашних …
Также у приготовления джемов и конфитюров с желейным сахаром есть свои особенности. Фрукты или ягоды должны быть нарезаны небольшими кусочками и хорошо перемешаны с желейным сахаром.