Однією з найпопулярніших приправ є гірчиця. Вона не тільки надає стравам фантастичного смаку і аромату, але і робить навіть найжорсткіше м'ясо м'яким і ніжним. Для цього лише потрібно обмазати великий шматок м'яса гірчицею перед запіканням, залишити на годину, потім змити — готова страва здивує своєю соковитістю.12 лист. 2020 р.
Як пом якшити яловичину?
Для того щоб яловичина залишилася соковитою її спочатку потрібно обсмажити на сильному вогні. При смаженні не додавайте холодну воду, використовуйте тільки окріп. Додавайте в процесі смаження продукти, які дозволять пом'якшити волокна яловичини. Це може бути сік лимона, сік ананаса, томатна паста.
Як правильно приготувати яловичину?
Опускаючи яловичину в окріп, ми зберігаємо в м'ясі всі соки. Потім на дуже повільному вогні потрібно варити м'ясо 1,5-2 години при закритій або трохи привідчиненій кришці. Можна варити і довше, так яловичина стане м'якою і ніжною. Якщо ж ви хочете приготувати смачний суп з прозорим бульйоном, діяти потрібно по-іншому.
Як правильно смажити яловичину?
Обсмажуємо 8-10 хвилин до карамельної, апетитної скоринки. Обов'язково солимо і перчимо за смаком. Потім кладемо півкільця цибулі до м'яса. Цибуля робить яловичину соковитою і ароматною, тому її можна використовувати у великій кількості.
Як зробити яловичину м’якою і соковитою – 7 …
У цій статті ми розглянемо найпоширеніші помилки. Також подамо кілька способів, як зробити яловичину м’якою і приготувати вишукані страви. Правильний вибір м’яса