Як зробити в Ялені помідори в домашніх умовах?
Застеліть деко пергаментом та щільно розкладіть на ньому шматочки помідор. Кожен шматочок посоліть, поперчіть, посипте приправами та змастіть олією. Покладіть деко з томатами в духовку, розігріту до 60-100°C, на 5-8 годин. Стежте за станом в'ялених помідорів, за необхідності, регулюйте температуру (щоб не підгоріли).
Що робити щоб помідори були солодкі?
Сульфат магнію. Елемент необхідний для процесів фотосинтезу, від якості яких залежить і солодкість плодів. Корисно кілька разів за сезон обприскати кущі томатів розчином сульфату магнію. У дощове літо або для помідорів, що ростуть в плівковій теплиці, таку підгодівлю необхідно давати не менше 2 разів у місяць.
Як правильно зберігати в Ялені помідори?
Зберігати при кімнатній температурі, але відкриту банку слід зберігати в холодильнику. І пам'ятайте, діставати томати потрібно тільки сухою виделкою або ложкою, інакше вони запліснявіють.
В’ялені помідори – пошаговий кулінарний рецепт з фото
Включаємо духовку, щоб розігріти її до 100 градусів, а поки знову займемося помідорами. Чисте і сухе деко устеляємо спеціальним пергаментом для випікання, а потім укладаємо наші нарізані помідори, зрізом вгору. Посипаємо їх за смаком сіллю і перцем, а також сумішшю …