Як приготувати сік зі слив?
Готуємо: Видаліть кісточки з слив, викладіть в каструлю і нагрівайте на слабкому вогні до повного розм'якшення. Протріть сливи через сито, додайте цукор з розрахунку 50-100 г на 1 кг слив. Доведіть сік до кипіння і розлийте по стерилізованим банкам. Кеш
Що можна зробити зі слив на зиму?
Кілька простих і доступних рецептів збережуть урожай і наповнять стіл в зимовий період смачними і корисними стравами.
- Слива п'ятихвилинка у власному соку
- Маринована слива
- Кисло-солодкий соус зі слив
- Пряна слива
- Повидло «асорті» зі слив
Що можна зробити з сливи?
Зі слив можна приготувати багато страв, наприклад, зробити на їх основі соус, маринад, додати в салат, пиріг і пиріжки. У мене теж є свої улюблені рецепти, якими я хочу поділитися з вами. Якщо хочеться затишного осіннього вечора з пледом, то, звичайно, можна приготувати пиріг.
Сливовий сік: рецепт заготовки на зиму – tochka.net
3 кг слив, 2,5 кг цукру, 3 л води. Сливовий сік – приготування: … Варення зі слив із шоколадом: приготуй дивовижний десерт на зиму … сливовий сік з м’якоттю на зиму; як зробити сливовий сік в …