Як приготувати яблучний сік без соковижималки в домашніх умовах?
Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:
- вимити яблука і розрізати їх на частини;
- пропустити фрукти через м'ясорубку;
- зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
- через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.
Кеш
Як розвести яблучний сік?
Педіатри рекомендують розводити яблучний сік з водою в концентрації 1:1 для хворих дітей, які мають зневоднення. Яблука багаті рослинними сполуками, зокрема поліфенолами. Хоча більшість цих сполук міститься в шкірці, частина міститься в соку.
Як закрити яблучний сік в домашніх умовах?
Яблучний сік
- Яблука помити, крупно нарізати і пропустити через соковижималку. …
- Процідити сік через сито, застелене щільною тканиною. …
- Додати цукор з розрахунку: 500 г на 3 л соку. …
- Гарячим розлити сік у стерилізовані банки і закрити кришками.
- Перевернути банки дном догори, укутати їх і залишити до повного охолодження.
Як зробити яблучний сік без соковижималки на зиму
Такий варіант не годиться, якщо вам потрібно заготовити сік у великих обсягах, але декількома літрами чудодійного напою забезпечити себе вийде: 1. яблука вимити, очистити від шкірки і насіння; 2. розрізати навпіл або на чотири частини; 3. натерти яблука на тертці з найменшими …