Як зробити шаурму в будинок умовах

Як загорнути шаурму в домашніх умовах?

Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша впоперек, потім закладіть його зверху або по краях овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.

У чому різниця шаверми та шаурми?

Почнемо з того, що шаурма та шаверма — це два варіанти одного й того самого слова. Страва практично те ж саме, лише трохи відрізняється назва – в одному регіоні вважають за краще вимовляти «шаверма» (у Санкт-Петербурзі), а в інших – «шаурма» (наприклад, у Москві, Мінську).

Related Post

Відбілювання черешкового селери у відкритому ґрунтіВідбілювання черешкового селери у відкритому ґрунті

Коли садити селеру у відкритий грунт? Кореневу селеру сіють, починаючи в кінці січня – початку березня, а черешкову і листову – з середини лютого і до середини березня. Тут потрібно

Що за квітка з червоним листям зверхуЩо за квітка з червоним листям зверху

Різдвяна квітка пуансетія вважається святковою рослиною завдяки періоду свого цвітіння – різдвяний святвечір і напередодні Нового року. Взимку прилавки більшості магазинів прикрашає незвичайна квітка пуансетія, яку в народі часто називають