Як правильно вживати селеру?
Стеблини селери можна їсти у сирому вигляді самостійно або у компанії інших закусок: хумусу, кисломолочного сиру або арахісового масла. Також селеру можна і потрібно використовувати для приготування страв, соусів і напоїв.
Як тушкувати селеру?
Селера, тушкована у вершках: покроковий рецепт В пательні розігрійте 20 г вершкового масла 82,5% та перекладіть селеру. Обсмажуйте 5 хвилин, помішуючи, а потім влийте 200 мл вершків 33% та посоліть до смаку. Зробіть середній вогонь та тушкуйте ще 5 хвилин.
Що можна зробити з стебла селери?
Що готують із стебла селери Їх можна їсти сирими як свіжу поживну закуску або у складі овочевих та фруктових салатів, їх можна додавати у смузі та соки. Сирі стебла селери смакують із морквою, яблуками, грушами, сиром. Стебла селери відмінно доповнять печеню, супи, пюре, м'ясні та рибні страви.
Як їсти селеру: способи | Відповідь тут 😉
Ще один спосіб як приготувати селера — зробити з нього сік, який видавлюється із стебел рослини. Щоб розбавити специфічний смак селери можна змішати його я яблучним або огірковим соком.