Як зробити селера смачною

Як правильно вживати селеру?

Стеблини селери можна їсти у сирому вигляді самостійно або у компанії інших закусок: хумусу, кисломолочного сиру або арахісового масла. Також селеру можна і потрібно використовувати для приготування страв, соусів і напоїв.

Як тушкувати селеру?

Селера, тушкована у вершках: покроковий рецепт В пательні розігрійте 20 г вершкового масла 82,5% та перекладіть селеру. Обсмажуйте 5 хвилин, помішуючи, а потім влийте 200 мл вершків 33% та посоліть до смаку. Зробіть середній вогонь та тушкуйте ще 5 хвилин.

Що можна зробити з стебла селери?

Що готують із стебла селери Їх можна їсти сирими як свіжу поживну закуску або у складі овочевих та фруктових салатів, їх можна додавати у смузі та соки. Сирі стебла селери смакують із морквою, яблуками, грушами, сиром. Стебла селери відмінно доповнять печеню, супи, пюре, м'ясні та рибні страви.

Як їсти селеру: способи | Відповідь тут 😉
Ще один спосіб як приготувати селера — зробити з нього сік, який видавлюється із стебел рослини. Щоб розбавити специфічний смак селери можна змішати його я яблучним або огірковим соком.

Related Post

Як встановити чорну тему на андроїд: детальний гайдЯк встановити чорну тему на андроїд: детальний гайд

Зміст:1 Як поставити тему на Android?2 Як зробити тему на телефоні?3 Як зробити темну тему?4 Як поміняти фон з білого на чорний? Однією з найпопулярніших функцій у настроюваності пристроїв на

Як оновити червону смородинуЯк оновити червону смородину

Як розвести червону смородину? Червона смородина краще розмножується, якщо пагони зрізати з верхніх частин гілок. Цей метод рекомендується використовувати восени. Садівники радять висаджувати живці в окремі горщики, тоді потім зручніше

Чому молоко гірке, а не кислеЧому молоко гірке, а не кисле

консерванти. Поява гіркого смаку свідчить, що з виробництві до складу додали консерванти, щоб придушити молочну мікрофлору; рослинні жири; антисанітарія на виробництві – гнильні організми можуть псувати смак продукту.3 лют. 2022 р.