Для заготівлі краще брати стиглі плоди, які полежали 1 тиждень На дно банок укладіть листочки смородини, а зверху яблучка В окремій посудині розчиніть сіль і цукор у воді і залийте охолодженим розчином яблука Закрийте марлею і поставте на 4 дні бродити.
Як швидко заквасити яблука?
Якщо хочете, щоб вони заквасилися швидше, можна легенько проколоти фрукт по центру. Яблука накидаємо до верху банки, коли залишиться мало місця, можна навіть трохи їх утрамбувати. Додаємо сіль, цукор та заливаємо все холодною водою. Зверху накриваємо капроновою кришкою.
Як приготувати мочені яблука?
– 3,5 кг ягід горобини (не пензлем, а очищених ягід), – розсіл (води – 12 літрів, цукру – 250-300 г, солі великої – 180 г). Приготувавши гарячу воду, розчиняють в ній цукор з сіллю, студії. Чисті яблука і горобину викладають в бочку, заливають холодним розсолом, притискають кришкою з вантажем. Кеш
Як на квасити яблука у відрі?
Цукор та сіль розчинити у відрі холодної води. Яблука та листочки смородини ретельно помити. Викласти яблука у ємкість, пересипаючи їх листочками смородини. Залити розсолом та залишити на 3 тижні кваситись.
Мочені яблука – 7 рецептів приготування в …
1. Солому обшпарити окропом і укласти товстим шаром на дно підготовленої діжки. Солома не тільки дозволить стиглим фруктів уникнути пошкоджень, але і додасть їм в процесі приготування …