Як зробити магазинне морозиво

Як виготовляють морозиво на виробництві?

Технологічний процес виробництва морозива включає наступні етапи:

  1. Підготовка суміші На цьому етапі рідку водно-молочну базу, яку попередньо нагрівають до 40-45°С, вводяться сухі компоненти.
  2. Фільтрування. …
  3. Пастеризація. …
  4. Гомогенізація. …
  5. Охолодження. …
  6. Дозрівання продукту. …
  7. Фризерування. …
  8. Загартовування.

Що додають у морозиво?

Як основу морозива виступають вершки, які потрібно збити. Щоб морозиво було солодким, додають згущене молоко, сиропи, карамель і так далі. Змінюючи сиропи, набувають різних смаків. Наприклад, отримати манговий сорбет можна, додавши відповідний сироп та фруктове пюре.

Related Post

Як стати впевненою в собі та любити себеЯк стати впевненою в собі та любити себе

Як навчитися любити себе З чого почати? Як навчитися любити себе Найчастіше виявляти волю та думку, вирощувати принципи та жити відповідно до них. Прояв нелюбові до себе — це, наприклад,

Що робити при артрозі пальцяЩо робити при артрозі пальця

Як вилікувати артроз на пальці? Лікування артрозу кистей рук передбачає використання гелів, мазей, спеціальних розчинів, а також застосування компресів і аплікацій з препаратами та речовинами, які мають виражену місцеву лікувальну