Як зробити козячий йогурт у домашніх умовах

Як зробити густий йогурт?

На 1 літр молока – 1 баночка йогурту, наприклад «Активії». Розливаємо суміш у 2 скляні банки по 0,5 л і ставимо в нагріту до 30-40 градусів духовку, не накриваючи кришкою. Залишаємо суміш на 6-8 годин. Готовий густий йогурт потрібно остудити, закрити кришкою і поставити в холодильник.

Як заквасити йогурт в домашніх умовах?

Що потрібно:

  1. Молоко закип'ятити і остудити до 40°С.
  2. Суху закваску розчинити в кількох ложках молока і вилити в інше молоко. …
  3. Накрити харчовою плівкою або закрити кришками, укутати махровим рушником, а краще пледом.
  4. Залишити для сквашування на 12-14 годин.
  5. Остудити в холодильнику 3-4 години і йогурт готовий до вживання!

Як зробити йогурт з сухої закваски?

Як приготувати йогурт в кастрюлі

  1. Доведіть 1-3 літри молока до t + 42°C. …
  2. Додайте закваску в молоко та розмішайте. …
  3. Готовність йогурту перевіряється за консистенцією. …
  4. Покладіть йогурт у холодильник для охолодження на 5-8 годин.

Кеш

Йогурт из козьего молока – YouTube
Как приготовить вкусный, полезный, натуральный йогурт.

Related Post

Як розтопити піч після тривалого простоюЯк розтопити піч після тривалого простою

Як правильно топити вугіллям? Як відбувається горіння? Горіння «крок за кроком» починається з розпалювання невеликої кількості палива на колосниках. Коли ця частина палива прогорить, вугілля зсуваються до задньої частини котла,

Стартовий комбікорм для бройлерівСтартовий комбікорм для бройлерів

Який комбікорм давати Бройлерам? з першого дня і до місячного віку курчатам згодовують ПК 5-4 (це, так звані стартові комбікорми для бройлерів); з 30-го дня харчування бройлерів будується на основі

Що забезпечує 360 Total Security – все про багатофункціональний антивірусЩо забезпечує 360 Total Security – все про багатофункціональний антивірус

У сучасному світі, де збереження конфіденційності даних та захист від кібератак стають все більш важливими, необхідно мати надійну та всеосяжну систему безпеки. З прогресуючою технологічною ерою все більше організацій стикаються