Як зробити густий йогурт?
На 1 літр молока – 1 баночка йогурту, наприклад «Активії». Розливаємо суміш у 2 скляні банки по 0,5 л і ставимо в нагріту до 30-40 градусів духовку, не накриваючи кришкою. Залишаємо суміш на 6-8 годин. Готовий густий йогурт потрібно остудити, закрити кришкою і поставити в холодильник.
Як заквасити йогурт в домашніх умовах?
Що потрібно:
- Молоко закип'ятити і остудити до 40°С.
- Суху закваску розчинити в кількох ложках молока і вилити в інше молоко. …
- Накрити харчовою плівкою або закрити кришками, укутати махровим рушником, а краще пледом.
- Залишити для сквашування на 12-14 годин.
- Остудити в холодильнику 3-4 години і йогурт готовий до вживання!
Як зробити йогурт з сухої закваски?
Як приготувати йогурт в кастрюлі
- Доведіть 1-3 літри молока до t + 42°C. …
- Додайте закваску в молоко та розмішайте. …
- Готовність йогурту перевіряється за консистенцією. …
- Покладіть йогурт у холодильник для охолодження на 5-8 годин.
Кеш
Йогурт из козьего молока – YouTube
Как приготовить вкусный, полезный, натуральный йогурт.