Як зробити кімчі в домашніх умовах

Що потрібно для кімчі?

Кімчі – традиційне корейське блюдо, приготоване з солоними ферментованими овочами. Зазвичай вона містить капусту та приправи, такі як цукор, сіль, цибуля, часник, імбир та перець чилі. Туди також можуть додавати редьку, селеру, моркву, огірок, баклажани, шпинат, зелений лук, буряк та пагони бамбука.

Як їсти кімчі?

Кімчі є невід'ємним елементом корейської кухні. Вона може виступати як інгредієнт у рецепті, але найчастіше її подають як гарнір до трапези. Готують цю страву з пекінської капусти, яку залишають на деякий час кваситися з гострими інгредієнтами. Існує безліч рецептів кімчі, і тому вони можуть виглядати по-різному.

Як зберігати кімчі?

Кімчі – це ферментований продукт, його можна зберігати в холодильнику впродовж тривалого часу – від трьох до шести місяців.

Кімчі по-корейськи з капусти: 5 рецептів приготування кімчі в …
Якщо шукати аналог кімчхі в російській кухні, ближче всього буде солона капуста або маринована швидкого приготування. Різниця полягає в тому, що корейська закуска більш гостра і пікантна. Для її приготування використовується китайська капуста …

Related Post

Який відсоток блондинок у світі?Який відсоток блондинок у світі?

Вважається, що з дорослого населення світу справжніх блондинів та блондинок — лише близько 1,8%. Але це у глобальному масштабі з урахуванням жителів Китаю, Індії та всієї Південно-Західної Азії, а також