Запуск фонтану
- Натисніть кнопку нагріву (heat) і протягом 5 хвилин розігрійте чашу.
- Влийте в чашу розтоплений шоколад.
- Увімкніть двигун фонтану. Шнек буде піднімати шоколад із чаші до ярусів. Свято починається 🙂
Підійде твердий чи пористий шоколад без будь-яких наповнювачів (родзинки, горіхи, вафлі, печиво і т. д.) – вони можуть заблокувати шнек, що подає, що може призвести до поломки фонтану. Для використання в фонтані такий шоколад необхідно розбавляти какао-олією або олією без запаху.
Для фонтанів від 20 см до 28 см оптимальним об'ємом вважається 500 г шоколаду; від 40 см до 55 см Вам знадобиться від 1 кг 100 г до 1 кг 500 г; для професійних фонтанів від 60 см – від 4 кг.