Як зробити білковий крем із цукром

Як правильно збити білки для крему?

Для збивання рекомендується взяти свіжі яйця. Яйця можна збити віночком, двома зв'язаними вилками або занурювальним блендером із насадкою-віночком. Блендер білки збиваються 5-6 хвилин, а віночком – близько 30 хвилин. Збивайте білок в одному напрямку, щоб він не опав.

Чому не виходить крем із білків?

У білковому кремі дуже важливо збити білки та якщо раніше була допущена помилка або ваш міксер недостатньо потужний, то врятувати крем не вийде. Тільки додавати загусник і робити солодке суфле, або починати весь процес приготування крем спочатку.

Related Post

Вибір дизельного двигуна для ВАЗ 2101: поради та порадиВибір дизельного двигуна для ВАЗ 2101: поради та поради

Установка дизельного двигуна на ВАЗ 2101 – це серйозна зміна у структурі автомобіля, яка може дати безліч переваг. Дизельні двигуни відрізняються високою паливною економічністю, великим моментом, що крутить, і надійністю.

Що робити якщо дитина ледарЩо робити якщо дитина ледар

Що робити, коли дитина балується? Якщо дитина починає балуватися в невідповідний момент і вам потрібно перервати його фіглярство, твердо зверніться до нього зі словами: «Зараз дуже важливо, щоб ти був

Вибір кращого порошку Persil: порівняння та відгуки покупцівВибір кращого порошку Persil: порівняння та відгуки покупців

В даний час на ринку представлено безліч марок та видів пральних порошків, у тому числі від компанії Henkel, яка випускає відомі бренди, такі як Perwoll. Однак, вибрати оптимальний варіант може