Скільки часу стерилізувати аджику?
Для аджики краще взяти маленькі банки по 0,5 л. Їх найзручніше стерилізувати в мікрохвильовій печі: в кожну наливаємо трохи води, ставимо їх на найбільшу потужність в піч і чекаємо приблизно 5-7 хвилин. Кришки стерилізуємо в окропі близько 10 хвилин.
Що потрібно для аджики?
Традиційно аджика включає в себе такі компоненти, як червоний перець, часник та пряні трави. Зазвичай, вона має червоний колір і являє собою пастоподібну масу. Сьогодні ми приготуємо незвичну аджику, до її складу будуть входити помідори, болгарський червоний перець, морква, суха аджика.
Як зробити аджику з помідорів?
Аджика з помідорами і зеленню солі і цукру. Приготування: пропусти помідори, селеру і перець через м'ясорубку, а зелень з часником дрібно наріж або подрібни в блендері. Змішай обидві маси і провари 20 хвилин після закипання. Додай сіль, цукор і спеції, провари ще 5 хвилин, додай оцет і розлий аджику по банках. Кеш
Рецепт Аджика без перцю на зиму (покроковий рецепт з фото)
Заготовте і ви на зиму кілька баночок аджики без перцю. Помідори – 1 кілограм Перець гострий – 1 штука