Як зняти шкіру з щуки для фарширування панчохою

Як зняти шкіру з риби?

0:56Рекомендований кліп · 56 сек.Як зняти шкірку з риби для фарширування: майстер-класПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується

Як легко зняти шкіру з риби?

Помістіть очищену рибу в глибокий посуд і обшпарити окропом з усіх боків. При цьому шкірка легко відійде і знімається за допомогою гострого ножа.. Якщо на філе потрібно обробити велику рибу, то можна спочатку розрізати її на шматки, а потім зрізати гострим ножем шкіру.

Як легко та швидко почистити щуку?

0:31Рекомендований кліп · 60 сек.Як швидко і без бруду почистити щуку. – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу

YouTube
Як приготувати щуку для фарширування? Зняти шкірку із щуки панчохою. – YouTube

Як зняти шкіру зі щуки панчохою

Щука

Щука – це хижа риба, яка відрізняється досить смачним м'ясом. Щоб приготувати щуку, можна знайти багато різних рецептів, особливо в Інтернеті.

Деякі їх розраховані те що, щоб із риби знімалася шкура. На жаль, не кожен знає, як зробити це швидко та правильно. Ця операція вимагає уваги та обережності, оскільки є ймовірність пошкодження тушки риби. Це особливо важливо, коли щуку необхідно приготувати цілком.

Як зняти шкіру зі щуки панчохою?

Найпростіший спосіб – це зняття «панчохою». Щоб це зробити доведеться зробити деякі дії.

Очищаємо луску

Перше, що потрібно зробити, це очистити тушку риби від луски. Зробити це не так просто, як здається, оскільки луска на щуці тримається міцно, та й сама луска досить тверда. Цю операцію краще зробити на вулиці, інакше можна засмічити всю кухню.Найпростіше чиститься луска за допомогою гострого ножа. Рухи мають бути спрямовані проти спрямування зростання лусочок.

Підготовчі операції

Після зняття луски рибу миють, а потім прибирають надлишки вологи за допомогою паперового рушника. Щоб було зручно, цієї операції слід виділити всю поверхню робочого столу. Стане в нагоді також обробна дошка, гострий ніж і посуд для відходів.

Технологія зняття шкіри

зняти шкуру зі щуки панчохою

Цей етап обробки не тільки складний, а й відповідальний. Для початку, гострим ножем, робиться кілька надрізів біля зябер. При цьому слід залишити місце цілим, яке з'єднує голову і спину риби. Після цього рибу потрошать, прибираючи всі начинки, і ретельно миють.

Перед початком процесу слід підчепити шкіру ножем біля голови. Деякі майстри відрізають відразу плавці, але цього робити не рекомендується, тому що після зняття шкіри залишаться негарні місця, які потрібно буде закладати.

Щоб шкіра легше знімалася, її постійно піддягають гострим ножем. Це дуже тонка та ювелірна робота, яка потребує певної уваги та зосередження. У місцях, де розташовані плавці, їх підрізають ножицями, а хвіст відрізається разом зі знятою шкірою.

Обробка щуки в польових умовах

Більшість відпочиваючих упійману рибу готують безпосередньо біля водойми. І це зрозуміло, тому що щойно спіймана риба завжди набагато смачніша, та й ще приготована на природі. Причому, незважаючи на те, що на природі відсутні деякі пристрої, щуку можна обробити без особливих труднощів.

Обробка починається з того, що щуку позбавляють луски і нутрощів. Ці операції здійснюють за допомогою гострого ножа, який завжди є у відпочиваючих або рибалок.

Після цього риба ретельно промивається, щоб зникли зайві запахи, оскільки одним маринуванням від цього навряд чи вдасться позбутися. Рибу можна або порізати на шматки і посмажити на сковорідці, або приготувати на вугіллі повністю, обмазавши попередньо глиною глиною.

Багато рибалок, які виїжджають на рибалку на кілька днів, беруть із собою все необхідне кухонне приладдя, так що особливих проблем з приготуванням риби на природі не повинно бути.

Рецепти приготування щуки

Щука з давніх-давен цінувалася за свої поживні дані, а страви з неї були справжньою окрасою будь-якої урочистості. Наразі відомо багато рецептів її приготування. Її не тільки смажать, а й запікають цілком, а також фарширують різними кашами, що виходить смачно та поживно.

Фарширована щука

Фарширована щука

Щука готується досить просто, але для цього потрібно запастись додатковими інгредієнтами. Наприклад:

  • Щука – 2 тушки.
  • Одна цибулина.
  • Одна морквина.
  • Батон.
  • Одне яйце.
  • Кріп.
  • Сіль.
  • Перець.
  • Оливкова олія.

Related Post

Грядка вид зверхуГрядка вид зверху

Какие грядки лучше делать высокие или низкие? Высокие грядки удобны в обработке, к ним не нужно наклоняться, почва быстрее прогревается, весной, сорнякам сложнее распространяться. Теплые грядки хороши для капризных и

Де використовується ялицеве ​​масло у виробництвіДе використовується ялицеве ​​масло у виробництві

Як можна використовувати ефірні масла? Ефірні олії здатні до високого рівня проникнення в організм людини як через органи дихання (вдихання, інгаляція), так і через шкіру (масаж, компрес, обгортання тощо). Більшість