Як краще зберігати пастилу в домашніх умовах?
🔶Добре приготовлена і якісно висушена пастила має щільну структуру і добре зберігається. 🔶Зберігати пастилу бажано при температурі 18-25°С і вологості не вище 65° в місцях не уражених шкідниками (міль).
Як зробити пастилу з яблук в домашніх умовах?
Взяти блендер і подрібнити ягоди з цукром в пюре. Деко застелити пергаментом і викласти на нього вишневе пюре. Сушити пастилу в духовці при 70-80°C 4-6 годин, потім остудити. Готову пастилу згорнути" трубочками" або нарізати смужками.
Скільки часу потрібно сушити пастилу?
Скільки сушити пастилу у сушарці Знадобляться 9-11 годин, залежно від рівня вологості в приміщенні, в якому стоїть електросушарка. Після закінчення часу потрібно перевіряти нижні поверхи, як сушиться пастила, якщо в пристрої стоїть більше ніж 10 поверхів. Якщо менше, все просохне рівномірно.
Як правильно зберігати яблука в домашніх умовах, щоб вони …
Однак стиглі плоди не завжди вдається зберегти надовго. Як потрібно зберігати яблука в домашніх умовах, поділилася блогерка Марі Хант. Насамперед, краще обирати сорти з тривалим терміном …