Найкраще для зберігання квашеної капусти підходить холодильник або погріб, температура в якому тримається на рівні від 0 до +5 градусів за Цельсієм. Якщо в приміщенні тепліше, вона може швидко прокиснути.12 лист. 2022 р.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.
Як довго може зберігатися квашена капуста?
Якщо зберігати квашену капусту за температури від -1 до +4 градусів у щільно закритій ємності, вона залишатиметься придатною до вживання до 8 місяців. У тому разі, коли капуста зберігатиметься за температури до +10 градусів, її можна вживати лише упродовж 5-6 днів – більше вона не протримається.
Як тушити капусту з квашеної капусти?
Цибулю порізати дрібно і злегка обсмажити, додати терту моркву і потомити їх трохи разом. Потім покласти квашену капусту і залити водою — приблизно за рівнем шару капусти. Залишити тушкуватися до готовності. Приблизно через пів години додати кмин і продовжувати далі тушкувати до м'якості.
Як зберігати квашену капусту в домашніх умовах …
Навіть у якісно приготованому продукті при неправильному зберіганні активізуються небажані мікробіологічні процеси, що призводять до псування закуски. Щоб цього не відбувалося, слідуйте простим правилам.