Де і скільки зберігати айву? Ідеальним місцем для зберігання айви в домашніх умовах, вважається холодильник. У відсіку для фруктів температурний режим повністю відповідає вимогам цієї категорії плодів. Оптимальною температурою зберігання айви, вважається показник від 0 до 4 градусів.11 груд. 2017 р.
Що можна приготувати з плодів айви?
Краще всього приготувати з айви варення. Це головна страва, яку готують з цього фрукту. Окрім того, айва добре підходить для приготування інших корисних десертів – цукатів, желе, мармеладу, джему, її можна додавати у пироги та печиво, а також варити з неї компоти.
Коли можна зривати айву?
Айва є одним із останніх фруктів року. Ранні сорти збирають у вересні, пізні — у жовтні-листопаді. Ранні сорти айви можна відразу ж споживати. У пізньої айви зрілість настає через 20−40 діб після збирання.
Як заморозити айву?
Как заморозить айву дольками в сахарном сиропе пошаговая инструкция с фото
- Шаг 1 Ссылка …
- Айву хорошо протереть, а затем промыть под проточной водой.
- Разрезать каждый плод на 4 части. …
- Воду довести с сахаром и лимонной кислотой до кипения. …
- Расфасовать проваренную айву в пластиковые контейнеры для заморозки.
Как правильно хранить айву в домашних условиях? – На пенсии
Урожай айвы не всегда удается быстро переработать, часть оставляют на хранение для последующего приготовления вкусных мясных блюд и компотов. Несколько советов, как сохранить айву свежей в домашних условиях до трех …