Як зав’ялити ковбасу в домашніх умовах

Що потрібно для домашньої ковбаси?

Для її приготування вам знадобиться свинина, сіль, перець, лаврове листя, часник та, звичайно свинячі черева. Завдяки способу приготування ковбаска вийде невимовно красивою. Завдяки усім спеціям м'ясо стане надзвичайно ароматним.

Як можна закрити домашню ковбасу?

Ковбаса у банках Також можна закривати ковбасу у банки. Так її зручніше діставати, ніж зі смальцю. Найкращий простий спосіб: тугенько скласти в стерильні банки щойно вийняту з печі ковбаску і одразу закрутити. Банки перевернути, щоб жир (а його трішки стече) захолов на кришці.

Що робити щоб домашня ковбаса була соковита?

Щоб ковбаса вийшла соковита та м'яка, додайте трішки води у рублений фарш, після чого потрібно ретельно його вибити. Вживати можна і в гарячому і в холодному вигляді.

Як робити домашню ковбасу – рецепт приготування | Ранок
Приготування Ретельно промий кишки під проточною водою. Прибери з м’яса всі хрящики й кісточки. Візьми м’ясо та сало й порубай на дрібні шматочки, до яких потрібно додати сіль та інші приправи до смаку, а також порубаний часник. …

Related Post

Що відбувається з неприватизованою квартирою після смерті: усі нюанси та наслідкиЩо відбувається з неприватизованою квартирою після смерті: усі нюанси та наслідки

Смерть людини завжди є трагічною подією для її близьких. Однак, крім емоційного болю, залишення неприватизованої квартири у спадок ставить перед ними юридичні питання. Якою є подальша доля такої квартири і

Розмноження малини кореневими нащадкамиРозмноження малини кореневими нащадками

Яким способом розмножуються Лісова малина? Восени або рано весною викопуються маточні кущі, найчастіше після двох сезонів росту, кореневі відростки, залишені без материнської рослини, починають активно нарощувати власне коріння. До осені