Що потрібно для домашньої ковбаси?
Для її приготування вам знадобиться свинина, сіль, перець, лаврове листя, часник та, звичайно свинячі черева. Завдяки способу приготування ковбаска вийде невимовно красивою. Завдяки усім спеціям м'ясо стане надзвичайно ароматним.
Як можна закрити домашню ковбасу?
Ковбаса у банках Також можна закривати ковбасу у банки. Так її зручніше діставати, ніж зі смальцю. Найкращий простий спосіб: тугенько скласти в стерильні банки щойно вийняту з печі ковбаску і одразу закрутити. Банки перевернути, щоб жир (а його трішки стече) захолов на кришці.
Що робити щоб домашня ковбаса була соковита?
Щоб ковбаса вийшла соковита та м'яка, додайте трішки води у рублений фарш, після чого потрібно ретельно його вибити. Вживати можна і в гарячому і в холодному вигляді.
Як робити домашню ковбасу – рецепт приготування | Ранок
Приготування Ретельно промий кишки під проточною водою. Прибери з м’яса всі хрящики й кісточки. Візьми м’ясо та сало й порубай на дрібні шматочки, до яких потрібно додати сіль та інші приправи до смаку, а також порубаний часник. …