Як правильно сушити сливи в духовці?
More videos on YouTube
- 1 етап: потрібно сушити 4 години при 50-55 ºС, після цього, варто поміняти лотки місцями та перевернути шматки.
- 2 етап: слід сушити 4-6 годин при 60 ºС, потім, знову поміняти лотки та перевернути плоди.
- 3 етап: необхідно сушити до готовності, десь, 4-6 годин при 75-80 ºС.
Як правильно сушити сливи в сушарці?
Як сушити сливи у електросушарці
- 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
- 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
- 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.
Як сушити великі сливи?
Сливу вимити, видалити плодоніжку і м'яті плоди Можете використовувати плоди з кісточкою, в аерогрилі навіть великі плоди добре высушатся, але якщо бажаєте отримати продукт без кісточки, видаліть її Встановіть в аерогрилі температуру 65 °C і сушіть сливи протягом 40 хвилин, залиште остигати на годину Кеш
Як сушити сливу в домашніх умовах? 5 способів
Самий невибагливий і простий у виконанні спосіб — це сушіння плодів під прямими сонячними променями. Метод є мало витратним не тільки фінансових ресурсів, але і за часом. Послідовність приготування: 1. Відібрати сливу, викинути гнилу або з ознаками гнилі. 2. Ретельно помити, …