Для початку, гарбуз слід запекти в духовці (30-40 хвилин). Потім, м'якуш необхідно перебити в блендері, а отриману масу викласти тонким шаром на деко або посудину, в якій готують пастилу. Таким чином, гарбуз необхідно сушити в духовці або електросушарці до тих пір, доки він не стане крихким.
Як правильно сушити насіння гарбуза?
Треба нагріти духовку до 60-80-ти градусів за Цельсієм, викласти насіння на деко в один шар та помішувати його кожні 30 хвилин, аби воно не пригоріло. Також необхідно лишити дверцята причиненими, щоб всередині добре циркулювало повітря. Швидкий метод сушіння може призвести до того, що насіння трохи підсмажиться.
Як сушити гарбузове насіння для посадки?
Гарбузове насіння для їжі можна висушити різними способами: Їх розкладають в один ряд і сушать протягом декількох днів. В духовці. Промите і обсушене насіння укладають на деко, застелений фольгою або пергаментом. Духовку прогрівають, потім зменшують жар до мінімуму і сушать продукт до готовності протягом 30-40 хвилин.
Скільки часу потрібно Запікати гарбуз?
Гарбуз вимити, зняти шкірку й видалити внутрішні волокна до щільної м'якоті. Порізати його шматочками невеликого розміру. Покласти все у форму для запікання. Посипати цукром гарбуз і відправити у духовку на 30 хвилин при температурі 180°C (час запікання можна варіювати за смаком).
Сушений гарбуз: як сушити гарбуз на зиму в домашніх …
Як сушити гарбуз на зиму. Сушка природним способом. Сушка в духовці. В електричній сушарці. Як зробити чіпси з гарбуза. Гарбузовий порошок. Як зробити цукати з гарбуза. Як зберігати сушений …