Як правильно сушити перець?
Перець треба розкласти в один шар на решітках сушарки. Виставте температуру 50 градусів за Цельсієм і сушіть біля 12-ти годин.
Як правильно сушити в сушарці перець?
Час сушіння болгарського перцю в електричній сушарці — від 6 до 8 годин, температура — 55 °С (medium). Тривалість сушіння залежить від товщини стінок вашого перцю, тому перевіряйте його на готовність.
Як нарізати червоний перець?
Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.
Як сушити перець чилі в домашніх умовах?
Як правильно сушити перець чилі в домашніх умовах? Найпростішим і доступним способом сушіння перцю чилі, яким користувалися господині з давніх часів, є розвішування нанизаних на …