Як приготувати кріп на зиму в банках?
Сіль беремо з розрахунку: на 100 грамів кропу 25 грамів солі. Солити можна двома способами. У стерилізовані банки викладаємо: шар кропу, солимо, потім знову кріп і сіль, утрамбовуємо і так повторюємо, поки не заповниться банка або не закінчиться кріп і сіль. Прибираємо в холодильник. Кеш
Як правильно засолити зелень на зиму?
Як правильно засолити петрушку і іншу зелень Вимийте зелень, обсушіть, дрібно наріжте і викладіть в каструлю. Посоліть, влийте воду і доведіть до кипіння, потім проваріть протягом 5 хвилин. Потім розлийте по стерилізованим банкам і закатайте. Кеш
Як правильно сушити кріп на зиму?
Найкраще сушити гілочки в цілому вигляді, а потім, коли висохнуть від'єднати тонкі листочки від стебел. Ще такий спосіб дозволяє зберегти ароматні властивості рослини надовше, тому що таким чином ефірні олії будуть менше випаровуватися. Якщо все ж таки кріп нарізати, то не варто його надто подрібнювати.
Як засолити кріп на зиму – рецепт та поради – Телеграф
Перемішайте кріп із сіллю, щоб вона рівномірно розподілилася по всій зеленій масі. Щільно утрамбовуючи, покладіть кріп у простерилізовані скляні банки ємністю 250-500 мл.