Коли квасити капусту щоб була хрусткою?
Як солити капусту, щоб вона була хрусткою Бажано квасити капусту у фазі місяця, що зростає. Шинкувати потрібно не дуже мілко, середньою соломкою. Хрустіти буде соковита капуста, відповідні сорти та потрібно брати.
Скільки солі треба на квашену капусту?
Скористайтеся підручними засобами, щоб відміряти сіль Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г.
Скільки часу потрібно квасити капусту?
Кваситься капуста, як правило, 7 — 20 днів залежно від температури. Дуже швидке сквашування при високій температурі (30 °С) призводить до перекисання капусти, а при температурі близько 10 °С вона кваситься близько 1 міс і також втрачає якість.
Маринована капуста з буряком: 5 смачних рецептів швидкого …
Рецепт цей перевірений, готується на зиму, закочується стерильними залізними кришками. Перекладати овочі можна шарами в банку, і тоді виходить така краса. Але буряк можна укладати на низ банки, а зверху капусту. Готувати можна по-різному, так як нарізування овочів теж надає різний …