Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Скільки днів має киснути капуста?
Тривалість бродіння капусти залежить від температури приміщення, в якій вона знаходиться. Найоптимальніша температура 15-22*С. При цій температурі заквашування триває 7-15 днів, при більш низькій температурі час бродіння збільшується.
Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Як солити капусту. Декілька рецептів
Вона містить велику кількість вітамінів групи C і B. Але треба знати, як правильно солити капусту. Тільки в цьому випадку вона вийде смачною, хрусткою і соковитою. Ось один з рецептів. Беремо …