Як солити цибулю?
Смажити цибулю до золотистої скоринки потрібно п'ять-сім хвилин, увесь час помішуючи. Солити цибулю при смаженні слід після того, як її колір став золотистим, а потім відставити пательню, накривши кришкою. Якщо треба посмажити цибулю, щоб вона була солодкою – достаньо в процесі приготування додати трохи цукру.
Що можна зробити із зеленої цибулі?
Вісім страв із зеленої цибулі. Приготуйте, доки сезон
- Заливний пиріг …
- Салат із зеленої цибулі та плавленого сиру …
- Салат «Улюблений» …
- Дієтичні курячі фрикадельки …
- Пиріжки із зеленою цибулею, ковбасою та сиром …
- Окрошка з шинкою та зеленою цибулею …
- Зелені оладки …
- Китайський рис з зеленою цибулею
Як висушити зелену цибулю?
Час сушіння зеленої цибулі в електричній сушарці — від 4 до 8 годин, температура — 50 °С (medium). Тривалість сушіння залежить від того, як ви плануєте використовувати сушену зелену цибулю.
4 рецепти, як можна засолити зелену цибулю на зиму в банках
Як посолити зелену цибулю на зиму в домашніх умовах? Є кілька простих способів заготівлі ароматної та вітамінної добавки в домашніх умовах.