Сливи помити, видалити кісточки і розрізати м'якоть на шматочки. Викласти в пластикові контейнери, пересипати цукром за смаком і залишити при кімнатній температурі, поки не виділиться сік. Закрити і відправити в морозилку на зберігання.4 серп. 2020 р.
Як зберегти сливи на зиму?
Заморожені сливи зберігаються до 10-12 місяців. Перед заморожуванням, сливи потрібно обов'язково промити і упакувати в харчову плівку або поліетиленовий пакет. Можна заморозити плоди в закритому контейнері. У льосі або приміщеннях з аналогічними умовами, сливи зберігаються декілька тижнів.
Як заморожувати Сливки?
Як заморозити сливу без кісточок Спочатку сливи викладають на дощечку, накриту харчовою плівкою, і лишають в морозильній камері мінімум на 4 години. Потім їх перекладають в пакети і кладуть назад в морозилку. Такий вид заморозки ідеально підійде для випічки. Кеш
Як правильно заморозити сливи на зиму?
Сливи помити, видалити кісточки і розрізати м'якоть на шматочки. Викласти в пластикові контейнери, пересипати цукром за смаком і залишити при кімнатній температурі, поки не виділиться сік. Закрити і відправити в морозилку на зберігання.
Чи можна заморожувати сливу з кісточкою на зиму
Слива заморожена з кісточкою Якщо ви плануєте використовувати ягоди для варіння компоту, то заморозити їх можна, можливо повністю, прямо з кісточками.