В заварену муку влити розчин солі і цукру, розмішати, довести до кипіння і остудити. Груші, залиті розчином, на 6-7 днів залишити при кімнатній температурі (18-20 ° С), на 8-9 днів – при 12-15 ° С. Потім перенести на зберігання в холодне місце (льох, підвал). Через 40-45 днів груші будуть готові до вживання.12 лист. 2020 р.
Скільки часу стерилізувати груші в банках?
У каструлю налити гарячу воду, на дно покласти спеціальне кільце, дошку або рушник. Поставити банку в воду стерилізувати. Після закипання води груші стерилізують 40 хвилин.
Коли можна обривати груші на зиму?
Зимові сорти груші знімають в кінці вересня-початку жовтня.
Як правильно зберігати груші в домашніх умовах?
Можна зберігати груші в поліетиленових пакетах, розфасувавши їх не більше, ніж по одному кілограму в один пакет. При цьому пакет не повинен бути герметичним, так як для зберігання груш в холодильнику потрібна невелика циркуляція повітря.
Груші на зиму – незвичайні рецепти домашніх заготовок з …
Час приготування: 1. 1 година Інгредієнти: 1. 6 кг груш 2. 8 л води 3. 2 кг цукру 4. 4 ч.л. лимонної кислоти Спосіб приготування: 1. Помити і стерилізувати банки і кришки. 2. Помити і перебрати груші. Розкласти фрукти по банках порівну. Можна взяти менше груш і більше води. 3. Залити банки …