Як замаринувати листя на долму

Як заготовити листя для Долми на зиму?

Звернувши виноградне листя рулетиком їх потрібно упакувати в поліетиленовий пакет і відправити в морозильну камеру. Розморожувати таку заготовку, теж, досить просто. Треба тільки покласти пакетик з листям в холодну воду. Також, сировину для долми можна зберігати в свіжому вигляді. Кеш

Коли збирати листя на долму?

За словами Михайла, на долму підходить не будь-яке виноградне листя, найкраще молоде, зірване з виноградної лози ще до появи виноградних грон. — У цей період листя доволі соковите, потім уже всі соки ідуть у ягоди і листя стає жорстким, — пояснив чоловік. — Тому найкраще збирати листя на долму на початку травня.

Як засолити листя винограду?

Щоб зберегти листя, можна опустити його в розчин солі, він повинен мати 10% концентрацію. Щоб провести засолку правильно, слід ретельно промити листя винограду, після чого скрутити його в щільні трубочки. Такі заготовки дуже щільно розташовують у банку, а потім заливають розсолом, але не використовують гарячий маринад. Кеш

Долма из маринованных листьев – рецепт, как приготовить с …
(1/3 стакана) Лук репчатый — (1 шт.) Чеснок — (4 зубчика) Морковь — (1 шт.) Помидор — (3-4 небольших шт.)

Related Post

Чому у корови гнійні виділенняЧому у корови гнійні виділення

Постійні кров'янисті виділення можуть свідчити про онкологічний процес або гормональну дисфункцію. Гнійні виділення свідчать про виражений інфекційний процес з переважанням бактеріального компоненту. Молочно-білі виділення частіше свідчать про грибкову природу захворювання.

Чи можна у липні посадити огіркиЧи можна у липні посадити огірки

У ці дні не можна поливати рослини, пересаджувати та працювати з корінням. 30-31 липня – можна висадити розсаду огірків та помідорів для дорощування у теплиці.8 лип. 2023 р. Коли садити огірки

Як позбутися жуків на картопліЯк позбутися жуків на картоплі

Деревна зола, цибулиння і бобові вважають ефективним способом відвадити колорадського жука від картоплі. При посадці овоча слід покласти в лунку разом з бульбою один боб або квасолю і жменю золи