Філе риби необхідно помити, обсушити паперовим рушником, а потім посипати з обох сторін сумішшю солі, цукру й перцю. Візьміть гілочки кропу, помийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником, і поріжте дрібно. Посипте зверху рибу. Все, у вас вийшло засолити червону рибу, а витратили ви на це до 5 хвилин.
Як засолити червону рибу на бутерброди?
Рибу щедро натерти сумішшю солі і цукру. Не хвилюйтеся: риба жирна, а тому не буде пересолена. Скласти шматки у два шари шкірками назовні (м'ясом досередини), обгорнути марлею або шматком лляної тканини (випрати і добре прополоскати), покласти у контейнер, поставити у холодильник. Кілька разів перевертати. Кеш
Скільки треба солити червону рибу?
Якщо солити червону рибу цілим шматком, то вже через 8-12 годин отримаємо малосольну рибку. Ступінь солоності можна регулювати на свій смак. Якщо необхідно засолити рибу дуже швидко, то наріжте її шматочками товщиною 1 см, і посипте сумішшю солі і цукру. Через 1-2 години така рибка вже готова до вживання.
Як засолити червону рибу в розсолі?
Для цього змішують в теплій воді розчиняють сіль і цукор, а також додають столову ложку оцту. Все це на 1 літр теплої води. Розсіл повинен охолонути і тільки потім їм заливають рибу. Ще одним смачним способом приготування лосося є засолювання в маслі.
Як замаринувати червону рибу в домашніх умовах: прості …
1 чайна ложка цукру (за бажанням) Приготування: Наріжте філе риби на довгі невеликі шматки. Замаринуйте рибу в суміші лимонного соку, оливкової олії та солі на 30 хвилин. Розігрійте гриль до середньо-високої спеки. Обсмажуйте рибу на …