Як закрити вишні без стерилізації?
Вишня, консервована з коньяком Інгредієнти: 1 кг вишні, 200 мл коньяку, 300 мл води, 4 склянки цукру. Приготування: закип'яти воду з цукром, додати підготовлену вишню та проварити 10 хвилин. Викласти вишню до стерилізованих банок, а сироп змішати з коньяком і додати до ягід. Закатати і залишити в теплі на добу.
Як правильно закрити компот з вишень?
Коли вода закипіла, заливаємо вишні в банку крутим окропом. Потім кожну банку з компотом ми накриваємо простерилізованими кришками. І за допомогою закаточного ключа консервуємо наш компот. Консервований компот у банці нам потрібно акуратно збовтати, щоб розтанув цукор.
Як закатати компот з полуниці?
Трилітрову банку простерилізувати над окропом або в мікрохвильовці. Викласти на дно полуницю, посипати цукром і лимонною кислотою. Залити в банку окріп і закатати кришкою. Окріп потрібно лити в центр банки, а не на стінки, інакше посуд може лопнути.
Компот з вишні на зиму — 8 простих рецептів без стерилізації
Послідовність дій: Вишневий компот без стерилізації і без цукру Послідовність дій: Компот з вишні з кісточками і соком лимона Послідовність дій: Червоний вишневий …