Як зробити яблучне пюре на зиму?
Заглибним блендером пюруйте яблука (або перетріть їх через сито). Коли маса стане однорідною, додайте половину чайної ложки лимонної кислоти. Перемішайте, закрийте кришкою каструлю і поваріть ще пару хвилин. Розлийте пюре в стерилізовані банки, закатайте кришками і переверніть дном догори.
Як зробити яблучне пюре в домашніх умовах?
Яблучне пюре – простий рецепт
- У каструлю налити воду, щоби закривала дно.
- Яблука помити, видалити сердцевину та нарізати, додати у воду. Варити на маленькому вогні, помішуючи, поки не стануть м'які.
- Подрібнити блендером в однорідну масу. Знову довести до кипіння.
- Розлити в стерилізовані банки. Закутати рушником.
Скільки часу варити яблучне пюре?
У збиті яблука додаємо цукор (за смаком, в залежності які яблука) і знову перемішуємо блендером. Консистенція вийшла досить густа. Ставимо на плиту каструлю і кип'ятимо хвилин 5-7, щоб цукор до кінця розчинився. Наше пюре закипіло і готово для закриття в банки на зіму. Кеш
як законсервувати яблучне пюре-
як законсервувати яблучне пюре. У вас багато яблук? Або, можливо, ви завжди задавалися питанням, як бабуся "консервує яблучне пюре"?