Як закривати виноградний сік?
На дно каструлі укладаємо чисту тканину, на неї ставимо пляшку і через лійку розливаємо сік по пляшкам. У каструлю наливаємо воду і ставимо кип'ятити на плиту. Сік стерилізується протягом 15-20 хвилин з моменту закипання води. В кінці стерилізації кришки на пляшках щільно закрити.
Скільки Кипятити виноградний сік?
Виноградний сік на зиму Виноград промити, прибрати зіпсовані ягоди. Кілька разів віджати сік через соковижималку. Сік через сито перелити в каструлю. Довести до кипіння і варити 5 хвилин.
Скільки соку з винограду?
Спочатку кількість не повинна перевищувати 250 г ягід або 150 г соку, але потім потрібно поступово збільшувати дозу до 2 кг ягід на добу або 1,2 л соку, вичавленого на шнековому соковитискачі способом холодного віджиму.
СІК З ВИНОГРАДУ НА ЗИМУ БЕЗ СОКОВИЖИМАЛКИ — 2 …
Ягідки проварюють. Вибирають цей метод, якщо планується зробити сік із винограду без сокодавилки та закатати у банки для тривалого зберігання. 1. Потрібно вимити та просушити грона. Відокремлювати ягоди від гілок або залишити так — тут на любителя. 2. Заготівлю перекладають …