Як зробити томатний сік з домашніх помідорів?
Спосіб приготування: Помідори треба вимити, видалити зіпсовані місця та пропустити через м'ясорубку, а потім протерти масу крізь сито. Отриману масу слід перелити в емальовану каструлю та довести до кипіння. Варити сік треба 15 хвилин, періодично помішуючи та знімаючи піну. За бажанням можна додати сіль і цукор. Кеш
Як правильно закатати томатний сік?
Томатний сік на зиму Пропустити томати через соковижималку. Закип'ятити отриманий сік, проварити 15 хвилин, знімаючи піну. Посолити. Розілляти томатний сік у чисті сухі банки, закрутити й перевернути їх до охолодження, при цьому закутавши. Кеш
Скільки солі і цукру на 1 л томатного соку?
Потрібен солоний томатний сік, то на 1 літр томатного соку потрібно покласти 1 чайну ложку цукру і 2 чайні ложки солі. А можна і так: на 1 літр соку – 1 чайна ложка солі.
Як приготувати томатний сік дома на зиму — легкий рецепт
Томатний сік на зиму: простий рецепт корисного напою Один з найпопулярніших напоїв — томатний сік Рус