Скільки готувати стручкову квасолю?
сіль, перець – за смаком. Щоб дізнатися, як приготувати заморожену стручкову квасолю так, щоб вона не втратила апетитного вигляду і залишалася хрусткою, недостатньо вивчити упаковку. Зазвичай там пишуть, як варити стручкову квасолю заморожену, і вказують час варіння 10-15 хвилин.
Як заморозити зелену стручкову квасолю?
Замороження свіжої стручкової квасолі Квасолю треба помити, зрізати хвостики та порізати стручки на шматочки довжиною в 3-4 сантиметри. Потім квасолю треба добре просушити, скласти в герметичний пакет та відправити в морозильну камеру.
Коли збирати врожай спаржевої квасолі?
Збирання квасолі триває від липня до самої осені (вересня або жовтня). Свіжозібрані боби непридатні для зберігання понад сім днів, навіть у погребі чи в холодильнику, їх краще заморозити, розклавши на порції в поліетиленові мішечки або контейнери.
Чим відрізняється стручкова квасоля від звичайної – Фермер
Як визначити стиглість стручкової квасолі? Якщо вам потрібний посівний матеріал на наступний рік, необхідно дочекатися, поки зерна стручкової квасолі