Як правильно зробити сушку з яблук в домашніх умовах?
Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин.
Як правильно підготувати яблука для сушки?
Яблука необхідно нарізати тонкими скибочками або кружальцями і розкласти на широкі листи або сітки в один шар. Щодня їх треба перевертати. Ще один варіант – нанизати порізані плоди на нитки та підвісити їх у дворі. Для захисту від комах рекомендується накрити тонким шаром марлі.
Як правильно сушити фрукти в домашніх умовах?
Підготуй фрукти, виклади їх рівномірно на деко, застелене пергаментним папером або марлею. Духовку розігрій до 70 градусів Цельсія і помісти в неї деко. Сушити фрукти таким способом потрібно буде близько 7-12 годин. Краще робити це вдень, бо вночі залишати духовку ввімкненою небезпечно!
Як сушити яблука в домашніх умовах: 7 способів
У ранньої осені аромат яблук, він такий пронизливий, солодкий і свіжий, як перше кохання. Промені яскравого сонця золотять наливні плоди, в цьому році вони вродили на славу. Щороку я готую яблучні пироги, і сушку з яблук. Способами заготовок, вирішила поділитися з вами, і виклала …