Як висушити гострі перці

Як висушити перець?

Перець треба розкласти в один шар на решітках сушарки. Виставте температуру 50 градусів за Цельсієм і сушіть біля 12-ти годин. Процес може зайняти і менше часу, все залежить від товщини смужок. Готовий перець треба перевірити пальцями – він має хрустіти.

Як нарізати червоний перець?

Перець потрібно розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку розрізати уздовж ще раз. Скибочки перцю необхідно нарізати поперек тонкими смужками або кубиками. Далі шматочки перцю покласти в пакет для заморожування і помістити в морозилку.

Як можна зберегти перець на зиму?

Важливо! Умови зберігання незрілого болгарського перцю – температура 8-10 °С, вологість 90-95%. Перед тим, як зберігати ці овочі в темному і прохолодному місці, їх укладають в дерев'яні або картонні (з отворами) ящики не більше, ніж в один ряд. Якщо обернути кожен перець папером, то плоди не будуть стикатися.

Печуть руки від гострого перцю на руках, що робити
Як усунути печіння від гострого перцю на руках. Любителі пекучого червоного перцю повинні знати, що він пече не тільки в роті, але і на шкірі – …

Related Post

Як прищепити троянду на шипшину восениЯк прищепити троянду на шипшину восени

Як можна прищепити троянду на шипшину? Окуліровка – один з найбільш поширених способів окультурення шипшини трояндою. Для цього на рівні кореневої шийки шипшини виконують Т-подібний надріз кори. Краї кори відгинають