Для початку, гарбуз слід запекти в духовці (30-40 хвилин). Потім, м'якуш необхідно перебити в блендері, а отриману масу викласти тонким шаром на деко або посудину, в якій готують пастилу. Таким чином, гарбуз необхідно сушити в духовці або електросушарці до тих пір, доки він не стане крихким.
Як правильно сушити гарбузове насіння в домашніх умовах?
Треба нагріти духовку до 60-80-ти градусів за Цельсієм, викласти насіння на деко в один шар та помішувати його кожні 30 хвилин, аби воно не пригоріло. Також необхідно лишити дверцята причиненими, щоб всередині добре циркулювало повітря. Швидкий метод сушіння може призвести до того, що насіння трохи підсмажиться.
Як смажити гарбузове насіння в духовці?
- Прогрійте духовку до 180 градусів
- У разі якщо насіння дуже маленькі, температуру можна підняти до 200 градусів
- Вимиті і висушені насіння складіть в миску, додати туди ж пару ложок рослинного масла і все ретельно перемішайте
- При бажанні на цьому етапі можна додати трошки ваших улюблених спецій
Як правильно варити гарбуз?
Найпростіший спосіб зварити гарбуз – в каструлі на плиті. Шматочки гарбуза кладуть в киплячу підсолену воду, час готування – близько 20 хвилин. Важливо. Після приготування рідину треба відразу злити, інакше овоч розкисне.
Як правильно висушити гарбуз в домашніх умовах: …
Для в’ялення гарбуза використовують духовку, електричну сушарку, аерогриль, а також в’ялять в природних умовах. На повітрі. Щоб приготувати в’ялену гарбуз на повітрі, потрібно: