Як вирощувати баклажани у парнику правильно

У парник, що обігрівається, можна посадити розсаду і наприкінці квітня. Насіння баклажанів висівають у живильну суміш з 3-4 частин дернової землі, 5 частин перегною і 1-2 частин торфу з додаванням деревної золи та суперфосфату. Посів проводять у ящики на глибину 1-1,5 см з відстанню між насінням у 2-3 см.24 трав. 2020 р.

Як правильно вирощувати баклажани?

Посадка й догляд баклажанами за Освітлення: яскраве сонячне світло. Ґрунт: оптимальний – суглинок або супіщаний. Полив: першу декаду після висадки розсади в ґрунт – помірний до мізерного, з моменту формування зав'язей полив поступово збільшують. Підживлення: часті – один раз на 2-3 тижні.

Де ростуть баклажани?

Баклажани добре ростуть на суглинках і супісках. Болотисті, засолені, кислі або важкі грунту для них не підходять. Висаджують розсаду баклажанів у відкритий грунт після закінчення заморозків, коли середньодобова температура встановлюється на позначці не нижче +15 градусів.

Як підв язувати баклажани?

Як підв'язати баклажани Підв'язують кущики в трьох місцях, при цьому використовують кілки або шпалеру. Як тільки кущики будуть висаджені в ґрунт, слід зайнятися їх формировкой в одне стебло, при цьому через деякий час йому знадобиться підв'язка до опори. Кеш

Вирощування баклажанів у теплиці: як правильно виростити, …
Догляд за баклажанами в теплиці з полікарбонатукрім поливу включає розпушування ґрунту та регулярне підживлення. Пухкий ґрунт забезпечує вільний доступ кисню до кореневої системи та нормальне випаровування вологи. Обробка від захворювань і шкідників зазвичай не …

Related Post

Спарювання кози з козломСпарювання кози з козлом

Коли можна парувати козу? Статевої зрілості кози досягають в 5–7-місячному, а відтворювальної – у 1,5-річному віці. У разі несприятливих умов вирощування (годівлі та утримання) молодняк перший раз допускають до парування

Загострився хронічний гастрит.Загострився хронічний гастрит.

Що робити при загостренні хронічного гастриту? Дієта при гострий гастриті шлунка Обмежити споживання солі до 6 г на добу. Допустимо приготування їжі тільки шляхом відварювання або на пару. Якщо їжа