Для цього знадобиться ще одне яйце та чистий посуд. У склянку вбиваємо свіже яйце й одразу накриваємо жовток ніжкою блендера, в якій розташовані ножі. Зверху акуратно виливаємо невдалий соус і збиваємо на турборежимі близько хвилини, не відриваючи ніжку від дна.
Як зробити домашній майонез щоб був густий?
More videos on YouTube У чашу блендера розбийте яйце, додайте сіль, перець, паприку, лимонний сік. В кінці влийте оливкову олію. Все добре збийте блендером, поки майонез не стане густим!
Що робити якщо домашній майонез вийшов рідкий?
Або поквапилися з висновками — майонез може загуснути в холодильнику, потрібно тільки почекати. Однак, зробленого не повернеш, потрібно рятувати ситуацію. Щоб рідкий майонез став більш густим, можна додати в нього попередньо збитий жовток або трохи соку лимона (не переборщіть, інакше соус буде занадто кислим). Кеш
Чому гірчить домашній майонез?
Якщо при приготуванні використовувати лише оливкову олію, особливо екстра-класу (Extra virgin), то соус гірчить. Якщо додати трохи більше олії, ніж зазначено в рецепті, майонез вийде густішим.
Чому домашній майонез не густіє: що робити і як виправити …
Якщо ви порушили процес збивання і вийшов рідкий майонез, не поспішайте виливати жижу. Усі можна виправити. Для цього знадобиться ще одне яйце та чистий посуд. Вбийте в склянку свіже яйце і одразу накрийте жовток ніжкою блендера, в якій розташовані ножі. Зверху акуратно …