Як приготувати качку щоб не було запаху?
Щоб готова качка була без неприємного запаху, жирна вузенька і жирок на шиї зрізають перед термообробкою. Чим соковитіше начинка – тим соковитіше буде м'ясо. Посуд для запікання тушки має бути з товстими стінками та дном. Рекомендується використовувати керамічні ємності. Кеш
Як замаринувати домашню качку?
У великій мисці змішати до однорідності сік лимона, сік одного апельсина, сіль, перець, спеції та оливкову олію. Покласти качку в отриманий маринад і відправити маринуватися в холодильник на 1-6 годин (чим довше маринуватиметься – тим відчутнішим буде смак фруктів).
Як позбутись запаху качки?
Дика качка часто має присмак риби. Щоб позбутися його, треба качку залити окропом (шаром близько 2 см) і проварити 10 хв при 180 градусів С, часто поливаючи птицю тією самою водою. Злити воду і залити підготовлену качку в сухій жаровні.
Як приготувати дику качку без запаху …
Щоб позбутися від запаху, з качки іноді знімають шкіру разом з жиром. При приготуванні додати багато моркви та цибулі. Витримати в маринаді. Приготування качки дикої Підготувавши тушки диких качок, можна приступати до приготування. …