Фенхель можна їсти сирим, додаючи в салат. Перисте листя і стебла використовуються як ароматична трава, цибулина вживається як овоч.27 черв. 2022 р.
Як правильно використовувати фенхель?
У кулінарії використовують корінь, плоди (насіння) і зелень фенхеля, яка має приємний освіжаючий смак. Корінь фенхеля їдять в сирому, смаженому, тушкованому і вареному вигляді, додають в салати, подають як гарнір з маслом і приправами, а також використовують для випікання хліба.
Коли викопувати фенхель?
Збирають фенхель проводять за 2,5 місяці, коли діаметр їстівної частини стає 8-10 см (якщо качани переростуть, то можуть почати гірчити). В якості прянощів фенхель можна заготовлювати з часу відростання, молоду зелень також вживають протягом усього періоду зростання.
Коли можна давати дитині чай з фенхелю?
«Чай з фенхелю» HiPP – напій з м'яким смаком для немовлят з 1-го тижня життя.
Фенхель: що з нього можна приготувати, який на …
Фенхель вирощують як лікарську і харчову культуру. Розглянемо у статті, що це таке – фенхель, як правильно вживати його в їжу, куди можна додавати у вигляді прянощі, також дамо інструкцію, як його …